Els sèniors perden a la pista del líder (67-57)

El Dakota Alcúdia no ha pogut aconseguir la victòria a la pista del Burger King Capdepera, líder del torneig. El primer quart vàrem sortir millor que l’equip rival amb un parcial de 7 a 1, gràcies al joc ràpid desplegat i al tir exterior. El Capdepera va reaccionar aconseguint igualar i passar per davant en el marcador, gràcies sobre tot al joc interior. Aquest primer quart va acabar amb igualtat.

El segon quart l’equip rival va estar més bé tant en atac com en defensa, fent molt de mal sobre tot gràcies a les segones opcions que tenien en atac gràcies als rebots ofensius i a la seva bona defensa dels nostres exteriors.

En el tercer quart vàrem reaccionar sobre tot gràcies a una defensa més agressiva, que ens va permetre finalitzar contratacs i fer transicions ràpides. Vàrem començar el darrer quart un punt per davall però vàrem tornar a caure amb els mateixos errors del segon quart.

La defensa no va ser tan agresiva i a més no sabíem aturar el joc interior de l’equip contrari que aprofitava les facilitats que els hi donàvem amb el rebot ofensiu. Finalment el partit va acabar amb l’avantatge més alta de tot el partit, amb deu punts a favor del Capdepera.

Els parcials varen ser el primer quart: 18-18; el segon quart: 20-11; el tercer quart: 9-17; quart quart: 20-11;

Punts: Salcedo: 5; Busquets: 2; Socias: 25; Gomila: 2; Parcero: 5; Juan: 14; Crespí: 3; Ramis: 0; Colom: 1