Les baixes marquen el primer partit del 2ª.autonòmica (56-65)

Primer partit i primera derrota en un partit marcat per les baixes importants i pel mal atac dels nostres que sí van estar bé en defensa. Com diem l'equip solament va poder contar amb 8 jugadors i amb algun amb més quilos del recomanat per a la pràctica de l'esport. Com ve sent habitual, aquest equip comença a funcionar en les segones voltes encara que aquest any esperam que ens posem la piles abans.

El primer quart tot i començar bastant bé, un parcial de 0-8 en els últims minuts, ens deixava un marcador de 10 a 22 . En el segon quart, vam millorar bastant i vam aconseguir guanyar-lo per 18-17. A la represa, tres triples dels visitants marcaven la diferència en el marcador, perdent el quartper 9-13.

En l'últim període, els nostres van treure la casta i aconseguiren remuntar en els últims minuts varis punts, però no van ser suficients per a donar la volta al marcador. Al final 56 a 65 que deixa la primera derrota però un bon sabor de boca pel joc desenvolupat tot i les dificultats. Destacar el bon partit de Sureda i Josep.

Anotadors: Josep 11, Soto 8, Alomar 2, Rafa 7, Sureda 17, Cristian 7, Bernat 2, Willy 2