Els provincials perden a Sóller però fan un bon partit (62-59)

El nostre equip Sènior de 2ª autonòmica viatjava a Sóller amb ni més ni menys que amb 4 baixes, especialment Toni Sureda que sempre ajuda molt en el joc interior i que a més havia tingut un molt bona arrencada de temporada. Per la qual cosa es va viatjar solament amb 7 jugadors. En principi semblava que el Sóller podia infringir un dur correctiu ja que en el seu camp són molt durs i sobretot en el joc interior.

El primer quart va començar favorable als locals a causa de els primers minuts que els nostres jugadors no trobaven el camí a la cistella per la qual cosa el 21-14 no feia preveure res bo. En el segon quart els nostres van pujar la intensitat en defensa amb una zona 2-1-2 que tallà la sagnia de rebots ofensius que estaven aconseguint els locals. Això sumat a la intensitat que oferia Rafael Ramis en el cercle contrari amb diverses captures en atac ens va donar el parcial a nosaltres per 13-16 arribant al descans amb un ajustat 34-30.

El tercer quart va ser el millor per als nostres sobretot els 4 últims minuts en el quals un parcial de 0-7 per als nostres deixava el marcador amb un 49-49 i amb tot per decidir en l'últim quart. En l'últim quart les forces van començar a minvar i el balanç defensiu del nostre equip que fins al moment havia controlat les cistelles fàcils va donar massa facilitats en segons quines fases d'aquest quart. Si a això sumem el desencert en la línia de tirs lliure, la qual cosa ens hagués pogut donar un poc més de por als locals, s'arribà al definitiu 62-59.

Destacar el debut de Tomàs Collado que va jugar un bon partit, així com la fluïdesa del joc del nostre equip que sempre sol començar la temporada amb molt mal ritme i dolents resultats degut com sempre a la nul·la pretemporada. Com nota negativa el 14 de 28 en els tirs lliures.

Anotadors: Josep 5, Tomás 6, Rafel 13, Pere 14, Christian 9, Bernat 7, David 7.