Victòria dels provincials en el debut den Lluc (73-50)

Bona victòria dels nostres sèniors del segona autonómica enfront dels nostres veinats de Pollença, un equip molt jove pero que ens va fer suar de valent. El partit es presentava amb les baixes d'en Pere, Sureda i Willy però amb el debut després de molts anys sense fer-ho amb nosaltres de un dels millors jugadors que ha donat la cantera del nostre club, en Toni Vallespir, més conegut com en Toni de Lluc i la veritat que varem notar la seva presència en la pista, donant tranquilitat molts rebots i punts, encara que per nosaltres que el coneixem, no va ser cap sorpresa.

El partit es disputava a la congeladora del pavelló 2 i en els primers minuts es va notar fins que vàrem entrar en calor i poc a poc vàrem anar marcant diferències gràcies a la bona defensa i la superioritat en el rebot tant ofensiu com defensiu la qual cosa ens donava segones posicions ben treballades, aconseguint un parcial tranquilitzador de 17 a 9, destacant un bons minuts del Tomás Collado que cada dia està millor i d'en Josep molt centrat.

En el segon quart vàrem baixar un poc el nivell defensiu i el partit va entrar en un "corre-calles" que no ens afavoreix i que com a consecuència, ens colliren en un parell de contratacs el que va fer que les diferències no fossin més grosses, 19 a 17 de parcial.

A la represa els pollencins sortiren a per totes i nosaltres vàrem sortir dormits el que va fer que reduissin l'avantatge fins a 3 punts, 46 a 43. Però la experiència del nostre equip va sortir en els moments més dificils i poc a poc van tornar el partit i amb un parcial de 27 a 7 deixavem la màxima avantatge pels nostres en tot el partit. Resultat final, 73 a 50.

Destacar el gran partit d'en Tomás Collado i d'en Jaume Alomar que reapareixia després de la lesió i també com no del gran debut den Lluc amb 15 punts i una feinada baix la cistella.

ANOTADORS: Cristian 3, Collado 17, Lluc 15, Josep 14, Marente 8, Jaume 16, Rafa 0, Soto 0 i Bernat 0.