Els provincials no poden amb el líder (60-77)

Segona derrota consecutiva en un mal partit dels nostres que en el que porten jugat, encara no ho han fet mai amb l'equip al complet amb només 8 jugadors disponibles.

El partit va començar fenomenal, amb un joc brillant, molt encertats en atac i una bona defensa que deixava només anotar als de Felanitx des de fora de la zona, finalitzant els primers 10 minuts amb un 20 a 12.

En el segon acte, l'equip visitant canvià la seva defensa a zona que els nostres no van saber superar en cap moment. Precipitació en el tir i multitut de passades al contrari van fer que un parcial de 2 a 10, igualés el marcador i d'aquí els nervis dels nostres que cada vegada tenien menys confiança, acabant aquest quart amb un parcial de 8 a 21 i tot el treball realitzat en el primer, no servís per a res. 28-30 al descans.

A la represa, tot continuà igual, la nostra defensa deixava molt que desitjar i seguíem encallats contra la defensa en zona el que feia que el líder se n'anés al marcador amb un parcial de 17 a 23, (45 a 56).

Onze baix i els nostres molt cansats, encajabamos 3 cistelles consecutives que deixava el partit pràcticament decidit tot i els tres triples pràcticament consecutius de Cristian ja era massa tard no va poder ser i al final un marcador amb massa diferència vist el vist en el partit.

ANOTACIONS: Josep 14, Pere 10, J. Alomar 10, Tomàs 4, Lluc 8, Marentes 2, Christian 12.