Còmoda victòria del provincial contra Muro (85-70)

muro100El partit es presentava 20 dies després de la gran victòria a Campos i sense gaires canvis en relació als entrenaments ja que pràcticament no s'havia entrenat en tots aquests dies, aquesta vegada hi havia les festes pel mig i es pot comprendre de manera que els nostres van sortir a la pista a fer el joc que ens interessava davant un equip jove i molt batallador.

Ens costa entrar en calor i més si fa el fred que feia el divendres a la nit al pavelló 2 de manera que els visitants van començar dominant en el marcador fins el minut 7, on ja ens vam posar per davant fins al final, 16-15 i que es va ampliar fins a un 24-20 al final del primer quart.

En el segon quart comencem a trobar-nos més còmodes, anotábamos amb facilitat però la nostra defensa deixava molt a desitjar, 26 a 19.

Després del descans els nostres van continuar amb el nostre joc lent i una mica imprecís però amb superioritat, 18 a 14.

L'últim quart va ser per oblidar ja amb el partit sentenciat, parcial de 17 a 17.

Al final victòria per 85-70 que esperem ens doni ales per realitzar una bona segona volta com gairebé sempre. Pròxim partit una altra vegada a Alcúdia davant l'Hostal Nadal.

Cal destacar que tots els jugadors que van participar, van anotar punts.

També cal destacar que possiblement després de 3 mesos lesionat, el proper partit podrem comptar amb el nostre Toni Sureda i per primera vegada en tota la temporada comptar amb tota la plantilla.

Com a negatiu, la gran quantitat de faltes assenyalades pels àrbitres, fins a 58, per a nosaltres massa.

ANOTACIONS: Tomàs 6, Pere 12, Rafa 9, Jaume A 13, Bernat 7, Willy 4, Josep 8, Lluc 14, Cristian 8