Una altra derrota marcada per les baixes (46-69)

Derrota davant un dels gallets de la categoria en un partit marcat per les baixes que no van donar opció a la victòria. Amb les baixes ja sabudes per lesió de Sureda i Bernat, es va sumar en l'escalfament la de la nostra base Josep Tomás junt a les de Jaume Alomar i Marente per altres motius el que feia molt difícil poder tenir opcions de triomf amb només 7 jugadors.

Els nostres van començar bé i jugant de tu a tu amb el Sóller acabant el quart amb un 12 a 18. En el segon quart els visitants van començar a pujar la seva intensitat en la defensa aprofitant-se de la manca de la nostra base van començar a pressionar tota la pista, el que va propiciar diverses pèrdues de pilota que van acabar en cistella i va ser el que va marcar la diferència en el marcador amb un parcial desfavorable de 13 a 20, marxant al descans amb un 25 a 38.

Després del descans tot va continuar igual, el joc continuava molt igualat i marcaven les diferències algunes pèrdues de pilota al pujar la pilota havent una gran lluita sota la cistella contra un equip molt fort i dur sota els taulers. Parcial de 9 a 12.

En l'últim quart intent donar la volta al marcador però el cansament va començar a passar factura i l'avantatge es va disparar fins a un 38-69 encara que una petita reacció dels nostres en els últims dos minuts va deixar un resultat de 46 a 69.

Cal destacar l'esforç de tots els que van poder jugar i em segueixo preguntant si aquest equip acabés la lliga podent haver disputat un sol partit amb l'equip al complet, aquell dia caldrà fer una festa.

ANOTACIONS: Tomàs 10, Rafa 3, Lluc 8, Pere 8, Cristian 13, Soto 4 i Willy 0