El 2 ª masculina tira de veterania a Pollença (61-68)

salle150Novament es viatjava amb diverses baixes per motius laborals, més la baixa per esquinç de turmell de Toni Sureda.

El primer quart no va ser per a cap dels dos equips arribant al final dels 10 primers minuts amb un marcador de 13/12 sense trobar molt de ritme cap dels equips.

En canvi el segon quart ja va ser per als locals amb una pressió individual tota la pista que costava molt als nostres jugadors superar, per la qual cosa es van emportar el segon quart per 21-16, arribant a la mitja part amb un marcador de 34-28.

El tercer quart es va recompondre el nostre atac i amb la superioritat dels nostres homes interiors (Pere i Toni) arribem al final del tercer quart amb un ajustat 45-46.

El principi del darrer quart va ser molt favorable als nostres, gràcies en part a les 2 tècniques senyalitzades a l'equip local que sumades a una falta ens van donar 6 tirs lliures, el que va fer que l'equip de Pollença perdés una mica la concentració, d'aquí surt el parcial a favor nostre els primers 6 minuts per 4-18.

Els minuts finals el Pollença va tornar a la càrrega però el saber estar del nostre jugadors i l'encert en els minuts finals de Jaume Alomar, van deixar el marcador sentenciat amb el definitiu 61-68.

Anotadors: Josep 13, Toni Lluc 14, Pere 15, Jaume 13, Rafa 6, Christian 7