Clara derrota a la pista del líder Felanitx (73-42)

Hi ha partits que a vegades sembla que ja es perden en l'aparcament, i aquest va semblar ser un d'ells. Novament amb algunes baixes importants l'equip es desplaçava a la difícil pista lateral del Felanitx.

El primer quart amb un molt mal encert en el joc exterior i la dura tasca de poder anotar per part dels nostres jugadors interiors, va fer que l'equip local i es veiés amb ales en el partit.
El segon quart més del mateix, sense trobar ritme en atac, i amb la defensa sense fer segones ajudes ni frenar els continus intents de contraatac de l'equip de Felanitx. Va fer que el resultat a la mitja part fos ja d'un clar 35-15.

En el tercer quart es va intentar posar una mica més d'encert en atac i es van poder anotar 18 punts, el problema va ser que l'equip local seguia molt encertat des de la línia de 6,25 anotant 3 triples gairebé consecutius. El parcial en aquest quart va ser de 25 -18.

L'últim amb tot ja pràcticament sentenciat va ser un quart amb poca anotació i es va arribar al final del partit amb la clara victòria de l'equip de Felanitx per 73-42.

Anotadors: Josep Tomás 4, Jaume 12, Rafa 5, Pere 12, Christian 5, Tomas Collado 6