CAMPIONES DE BALEARS !!!!!

phoca_thumb_m_foto036Ho han aconseguit. Ja havíem avisat que aquestes jugadores venien al campionat per dir alguna cosa i Déu meu si ho han fet. En un pavelló ple de gom a gom, enmig d'un ambient ensordidor, ahir vespre varen donar una altre lliçó de sebre estar sobre la pista i varen guanyar a un equip local, campió de Mallorca, que no va poder fer res tot i que durant tot el partit ho va intentar. Però ahir era el nostre dia i les jugadores que magistralment han dirigit en Christian i en Bernat, "chapeau" per ells dos durant tota la temporada, varen treure tota la seva qualitat i varen aguantar totes les embranzides de les noies del Pla. Aquesta victòria,combinada amb la de l'Esporles enfront del Ferreries, feia que matemàticament l'equip es proclamàs campió de Balears i assolís l'ascens a la Primera Divisió femenina.

Si en els partits contra l'Esporles es va comencar per darrere, ahir des del primer moment es va dominar el marcador. Un 3-2 va ser l'únic avantatge de les locals en tot el partit. Ben aviat, un parcial de 0-8, ja posava la primera diferència important en el marcador, en el que les alcudienques doblaven a les locals en acabar el primer quart amb un clar 8-16. Fins el descans la tònica seguí essent la mateixa i l'avantatge seguia augmentant. Un 28 a 40 enviava a les jugadores al vestidors.

Quedava el més difícil, mantenir la diferència. Les locals, molt nervioses pel que es jugaven i a més amb la pressió de fer-ho a casa, ho intentaven amb l'empenta d'una tribuna que no aturava d'animar-les. Però aquí també vàrem demostrar el que som i la nostra afició, increïble com sempre, no es va fer enrere. Els moltíssims aficionats desplaçats des d'Alcúdia, un autocar ple i molts en cotxes particulars, amb un comportament exemplar, aportaren tot el que pogueren perquè les nostres no baixassin els braços, sobretot en acostar-se les del Pla a 7 punts, 35-42, després d'un parcial de 7-0. Animades pels crits d'anims de la tribuna, les nostres es referen i tornaren a posar un avantatge més tranquil·la amb el 39 a 50 que tancava el quart.

El darrer va ser un constant intent d'apropar-se del Bàsquet Pla, que es col·locava a només 5 punts a falta de 5 minuts. Però l'experiència de Rosa Albertí i Mª.Antònia Velasco en atac i la de Mª.Antònia Tarragó en defensa, 16 rebots, junt amb la direcció de Joana Cifre, que va fer un partit completíssim amb 9 punts, 9 rebots i 4 assistències, no deixaven acostar-se més a les locals que veien com se'ls escapava una victòria que donava el campionat a les nostres. El 60-68 final desfermava tota la tensió acumulada en el partit i donava pas a una festa totalment merescuda.

Quedava encara la jornada d'avui, totalment intrascendent després del d'ahir, i l'equip es relaxava perdent contra les menorquines del Ferreries per només 1 punt. Però la fita ja estava aconsegida. Enhorabona a tot l'equip !!