Els infantils tornen a tancar el marcador (51-1)

Partit contra l'Escolar de Capdepera dominat completament pel nostre equip, que aquesta vegada sí que va sortir molt concentrat al partit, i així ho demostra el primer parcial de 34 a 1. En el segon quart el nostre equip va seguir amb la mateixa intensitat i tancar el marcador als 4 minuts deixant el definitiu 51 a 1.

A la segona part els nostres jugadors varen seguir amb la mateixa intensitat, però ens va servir per probar coses noves i per donar minuts a jugadors que no havien jugat tant fins ara.

Destacar el bon partit d'en Joaquin que va anotar 12 punts. Un altre dels jugadors destacats va ser en Venanci Plomer que va estar en tot moment molt actiu durant el partit i va anotar 6 punts. En aquest partit però varem sofrir una lesió, la d'en César que haurà d'estar aprop de tres setmanes de baixa, esperem que es recuperi aviat i pugui tornar a ben prest als entrenaments.