Primera derrota dels infantils (54-40)

Primera derrota de la temporada per l'equip infantil masculí davant d'un rival amb jugadors molt físics. El nostre equip va sortir al partit molt concentrat i amb molta força, cosa que va fer que el parcial del primer quart fos de de 7 a 20 a favor del nostre equip, però al segon quart l'equip de Muro ens va tornar el parcial i el resultat al descans era de 23 a 24.

El tercer quart va ser el més igualat i la diferència d'un punt es mantinguè, però en el darrer quart les forces es varen acabar i el Muro ens va fer parcial molt gran que ja va ser insuperable.

Cal dir que tots els jugadors del nostre equip ho varen donar tot, però va ser un d'aquells dies en els quals les coses no acaben de sortir bé. Esperem que al partit de tornada les coses sortin millor i que els jugadors que no varen poder jugar per diferents motius ja estiguin recuperats.

Destacar del partit a en Jaume Oliver que es va ficar l'equip a l'esquena i va anotar gairebé la meitat dels punts de l'equip, 19. Un altre dels destacats va ser en Venanci que va saber llegir molt bé el partit i va aprofitar la seva velocitat per anotar 12 punts de contraatac.