Bona victòria dels infantils a Inca (40-61)

phoca_thumb_m_foto013Partit molt lluitat pels nostres jugadors que han sabut patir en una primera part on hi ha hagut moltes imprecissions. El partit ha començat amb l'equip inquer molt més motivat i amb moltes errades per part del nostre equip, i així ho reflecteix el marcador del primer quart 15 a 9.

En el segon quart l'equip ha reaccionat i ha aconseguit un parcial de 5 a 13 que feia que el resultat al descans fos de 20 a 22.

Després del descans el nostre equip ha seguit amb la mateixa línia que al segon quart i ha anat aconseguint avantatges, el parcial d'aquest segon tercer quart ha estat de 9 a 22, que deixava el partit bastant bé pel nostre equip. En aquest tercer quart cal destacar la bona actitud defensiva de tot l'equip, i l'encert en atac de dos jugadors com són en Mariano i en Joan Carles.

El darrer quart ha servit per augmentar una mica més les diferències amb un parcial de 11 a 17, establint així el marcador final de 40 a 61.

Cal destacar el bon partit de tot l'equip que es va saber sobreposar en tot moment a les nombroses baixes que teníem. Destacar en l'aspecte anotador a tres jugadors que varen passar dels 10 punts com són en Mariano amb 19, en Joan Carles amb 15 i en Tomeu Mariano amb 12.

També destacar la bona feina d'en Jesus i d'en Marc que cada dia van millorant en la seva aportació dins l'equip.