Els infantils guanyen a una pista difícil (38-56)

phoca_thumb_m_foto004Partit molt intens el disputat dissabte davant d'un dels equips forts de la categoria. L'equip de Santa Maria va sortir al partit amb més intensitat i això va fer que els primers instants del partit els dominéssim, però el nostre equip mica en mica va anar entrant al partit i el partit va començar a agafar color alcudienc.

Al primer quart el resultat va ser de 13 a 15. Al segon quart l'equip va pujar la intensitat en defensa i això va deixar a l'equip rival en només 6 punts, per arribar al descans amb el marcador de 19 a 28. Cal dir que en aquesta primera part l'equip va jugar amb molta precipitació cosa que va fer que es perdessin moltes pilotes.

A la segona part el nostre equip va millorar aquest aspecte i el resultat es va anar ampliant a favor del nostre equip, el resultat al final del tercer quart va ser de 21 a 43, amb un parcial de 2 a 15, que deixava el partit molt favorable al nostre equip.

En l'últim quart l'equip es va relaxar i va permetre al Santa Maria que ens guanyés un parcial 17 a 13 cosa que va fer que el resultat final fos de 38 a 56.

Destacar el bon partit de tot l'equip, especialment en defensa on l'equip es va desgastar al màxim. En l'aspecte anotador destacar els 22 punts d'en Jaume, que esta en un moment de forma fantàstic.