Partit sense història dels infantils (51-1)

phoca_thumb_m_foto013Partit sense massa historia el disputat dissabte del nostre equip contra el Llucmajor. El partit va estar clarament dominat pel nostre equip des de el primer minut, i així ho indica el parcial del primer quart 29 a 0, que demostrava la superioritat del nostre equip. En el segon quart les coses varen continuar de la mateixa manera hi ha falta de 3 minuts pel descans varem aconseguir tancar l'acte amb el marcador de 51 a 1. El partit va servir per que tots els jugadors poguèssin anotar almenys una cistella, i destacar en aquest aspecte els 20 punts d'en Tomeu Mariano i els 12 d'en Juan Abel.

S'ha de dir que tot l'equip va jugar un molt bon partit davant d'un equip bastant inferior.