Treballada victòria a Porto Cristo (46-64)

phoca_thumb_m_foto007Partit molt dur el disputat dissabte passat pel nostre equip a la pista del Porto Cristo, on el nostre equip va demostrar saber sobreposar-se al joc dur de l'equip local. El primer quart el nostre equip va agafar un petit avantatge que ja no deixar anar (11 - 16). Al segon quart el nostre equip va intensificar la defensa i va aconseguir augmentar una mica més la diferència, per arribar al descans amb el marcador de 26 a 37.

Després del descans el nostre equip va sortir decidit a deixar sentenciat el partit i ampliar l'avantatge fins al 36 a 48, per acabar de sentenciar-lo al darrer quart on es va aconseguir un avantatge de fins a vint punts.

Destacar el bon partit de n'Igor Fernandez que va estar molt concentrat i va aconseguir 5 punts. Altres jugadors destacats del partit varen ser en Sergi Campillo amb 6 punts i en Juan Abel amb 4.

També destacar la intensitat que varen donar al partit en Jaume Oliver i en Mariano Socies.

Enhorabona per aquesta primera part de temporada, i BONES FESTES A TOTS!!!!