Victòria clara en el derbi (45-76)

calc100No vam aprendre del partit de la primera volta i vam tornar a cometre l'error de voler sentenciar en 20 minuts, pel que sortim a la pista revolucionats i en veure que no ho aconseguim, ens ofuscam i ens enfadem amb nosaltres mateixos el que per moments ens descentra.

El partit va començar bé amb una cistella i un triple però a poc a poc vam anar perdent força encara que acabem el quart amb un 10-12 favorable.

El segon període va ser el pitjor del partit, moltes imprecisions i precipitació el que ens va dur a perdre el quart per 15 a 10, al descans 25-22.

Sabíem que en el tercer quart era on havíem de posar la diferència en el partit i així va ser i així ho demostra el marcador 7-29 d'parcial amb una molt bona defensa a tota la pista.

Ja amb el partit pràcticament sentenciat i amb els nostres ficats en el partit i molt més tranquils, continuem amb un bon joc anotant cistelles amb jugades molt boniques aconseguint tornar a guanyar el quart per 13 a 25. Al final 45-76 el que deixa clar la diferència entre els dos equips.

Cal destacar en atac el gran partit de Jaume que va estar molt motivat que en alguns moments també li va fer precipitar-se en algunes accions. També destacar la gran defensa dels nostres petits, Mariano, Tomeu i Josep sobre els seus homes importants i de la resta de l'equip que va estar a un molt bon nivell.

Cal destacar també el gran ambient que es va viure al pavelló 2 d'Alcúdia per veure dos equips de Alcudiencs i que van vibrar amb el partit.

ANOTACIONS: Juan Abel 2, Venanci 4, Mariano 10, Joan 0, Jaume 31, Joan Carles 2, Josep 6, Joaquín 0, Igor 1, Tomeu Mariano 12, Jesus 0, Cesar 6.