Els infantils, amb moltes baixes, guanyen a Capdepera (46-84)

phoca_thumb_m_foto006Gran victòria del nostre equip. El partit ha estat marcat per les nombroses absències del nostre equip, fins a 6 jugadors no han pogut jugar. Les baixes han estat cobertes bé per dos jugadors del mini "A" que han demostrat un nivell de joc molt bó. Donar les gràcies a en Salva i en Manuel per l'esforç realitzat.

El partit ha estat dominat en tot moment pel nostre equip amb una defensa molt intensa i amb ràpids contraatacs. El resultat del primer quart així ho demostra 6 a 21. Al segon quart les diferències s'han ampliat fins al 17 a 37 amb el qual s'ha arribat al descans.

En el tercer quart els nostres jugadors han posat la directa i amb un parcial de 8 a 31, amb un Joaquin molt inspirat han deixat el partit completament sentenciat. En l'últim quart els nostres jugadors s'han relaxat i això ha fet que l'equip local anotes 21 punts en aquest darrer quart que ha servit per maquillar una mica el resultat.

Destacar en l'aspecte anotador a en Jaume que ha fet un partit molt complert amb 32 punts, en Joan Carles amb 13 i en Joaquin amb 10. També destacar el molt bon partit d'en Josep dirigin i lluitant moltíssim.