L'infantil es consolida en la primera posició (56-47)

phoca_thumb_m_foto015Partit molt intens el vist dissabte al pavelló d'Alcúdia que enfrontava als dos millors equips de la lliga. El partit va començar amb el nostre equip molt ficat en el partit i això va fer que ja des de l'inici el marcador fos favorable al nostre equip, el resultat al primer quart va ser de 16 a 6.

Al segon quart va estar més igualat i el resultat al descans era de 29 a 16. Al tercer quart el nostre equip va realitzar una molt bona defensa per moments i això va fer que arribéssim a guanyar per 19 punts, però la relaxació dels darrers minuts del partit va fer que el resultat fos de 56 a 47.

Una de les coses a millorar per els propers partits són els tirs lliures ja que en varem fallar 21, així com també els tirs exteriors on nomès en Jaume va aconseguir un triple.

Destacar el bon partit de tot l'equip, ja que vàrem demostrar ser un equip molt sòlid. Ara toca seguir amb aquesta línia.

En l'aspecte individual destacar la gran actuació d'en Jaume Oliver amb 26 punts, així com la intensitat defensiva d'en Mariano, i la solidesa sota la cistella d'en Joan Carles que va enfrontar-se amb jugadors molt grans.