Gran partit dels infantils a Manacor (50-76)

phoca_thumb_m_foto007Partidàs del nostre equip davant d'un equip molt dur. El partit ha començat amb l'equip manacorí molt intens i amb molta permissivitat arbitral, i això ha fet que el marcador al final del primer quart fós advers 13 a 9. Al segon quart el nostre equip ha reaccionat i a donat la volta al marcador amb un parcial de 11 a 18, que deixava el resultat de 24 a 27 al descans.

Però ha estat a la segona part quan els nostre jugadors han tret tot el seu caràcter i amb dos parcials espectaculars han solventat el partit (12 a 23 al tercer quart i 14 a 26 al darrer quart), hi han establert el marcador final de 50 a 76.

Destacar per sobre de tot l'esforç de tot l'equip que una vegada més ha sabut sobreposar-se a les adversitats, en aquest cas per la duresa de l'equip manacorí i la permissvitat arbitral.

Individualment avui he de destacar el partidàs d'en Jaume Oliver que ha estat molt encertat en atac anotant 42 punts, i amb uns molt bons percentatges.

Per altra banda destacar la millora d'altres jugadors com en Jesús, en Venanci, en Juan Abel i en Joan Serra que cada dia aporten més coses a l'equip.