Victòria davant un rival molt dur (72-50)

phoca_thumb_m_foto004Bon partit del nostre equip davant d'un equip molt dur. Els nostres jugadors varen sortir al partit molt mentalitzats del que s'estan jugant i ja des del primer minut varen manar en el marcador, el resultat del primer quart va ser de 23 a 8. En el segon quart el Santa Maria va incrementar el seu nivell defensiu i això va fer que aquest quart fós més igualat i es va arribar al descans amb el resultat de 43 a 24.

A la segona part el nostre equip va saber mantenir en tot moment les distàncies, inclos en alguns moments del partit les diferències varen ser superiors a 30 punts. El resultat al final del tercer quart era de 58 a 34. El darrer quart va servir per que tots els jugadors poguessin jugar. El resultat final va ser de 72 a 50.

Destacar la concentració de tot l'equip en defensa on va demostrar estar acabant la temporada molt bé.

En l'aspecte individual destacar el bon partit d'en Tomeu Mariano que va anotar dos triples, així com la gran defensa d'en Mariano.