Els infantils a una jornada de quedar campions de grup (73-56)

phoca_thumb_m_foto006Penúltim partit de lliga pel nostre equip i nova victòria, ara només estem a un partit d'aconseguir quedar primers en aquesta lliga.

El partit va començar molt bé pel nostre equip, amb una bona defensa i en atac amb encert i això va fer que el resultat del primer quart fos de 16 a 7. En el segon quart el nostre equip va patir i l'equip de Porto Cristo va arribar a empatar el marcador, però uns últims tres bons minuts de segon quart va fer que el resultat al descans fós de 32 a 23.

El tercer quart va tenir dues cares, una primera on el Porto Cristo es va arribar a posar per davant al marcador 41 - 42, i una altre on els nostres jugadors varen reaccionar i agafant de nou un avantatge de 7 punts 49 a 42.

En el darrer quart els nostres jugadors varen aguantar molt més el ritme del partit i varen posar més distància de per mig, arribant al resultat final de 73 a 56.

Destacar l'encert aquesta vegada des de la línia de tir lliure anotant 23 tirs de 40 intents. També destacar el bon moment de forma d'en Jaume Oliver que va anotar 38 punts, tot i que va començar el partit molt nerviós.