CAMPIONS DE LLIGA !!!!! (43-60)

phoca_thumb_m_foto057L'equip va guanyar el darrer partit de la temporada i es va proclamar campió de lliga. El partit va ser molt dur sobretot a la segona part on l'equip local es va anar ficant dins al partit amb una defensa molt dura i un arbitratge molt permissiu.

El partit va començar molt bé pel nostre equip i ja al primer quart el nostre equip guanyava per 6 a 10. En el segon quart el nostre equip va ampliar les diferencies per arribar al descans amb el marcador de 12 a 33 que deixava el partit molt bé pel nostre equip. A la segona part el partit va estar molt igualat i al final del tercer quart el resultat era de 24 a 50.

En el darrer quart els nostres jugadors es varen relaxar i el Santanyí ho va aproftar per maquillar el resultat.

Com a entrenador voldria donar les gràcies a tots els jugadors per la excel·lent temporada que han fet, així com agrair el suport incondicional durant tota la temporada de la majoria de pares.

Gràcies papas i mamas, però sobretot gràcies nins per aquesta magnífica temporada.