Victòria en el debut d'Eloy Doce com a jugador (38-45)

eloy150Partit molt més que entretingut el jugat diumenge dematí a la canxa de l'Hispània entre dos equips amb dinàmiques molts diferents: per una banda l'equip palmesà amb només una victòria de 7 partits i per l'altra els nostres vells indis dakota amb una ratxa de 6 victòries i només dues derrotes.

A més a més en aquest partit confluien diferents elements: per una banda la no presència d'en Cristhian i d'en Bernat al partit a més a més d'en Josep cosa que es veié reflexada al marcador final amb només 45 punts, i per l'altra la presència al partit de n'Eloi Doce que ens aportà un bàsquet control que ens dugué a la victòria.

Els dos primer quarts foren molt igualats arribant al descans amb un 17-22 força inquietant. La alternança entre defensa zonal i individual fou un aspecte que aconseguí desorientar l'equip palmesà fent que llançassin de forma excesiva des de la línia de tres punts amb molt poc encert, aquest fet l'aprofitàrem amb un immens Pere Cladera i, com no, l'incombustible Toni Sureda per anar sempre davant al marcador.

Els dos darrers periodes foren molt semblants, i només una mica d'encert de l'equip palmesà en el llançament feu que peligràs el partit fins que amb un temps mort a falta de 4 minuts i amb només dos punts de diferència els nostres jugadors es centraren i un enorme Jaume Alomar en l'aspecte anotador feu que ens portàssim la 7a victòria.