Derrota inesperada contra el coer (51-61)

Inesperada derrota davant el coer de la categoria, el Molinar,  que es presentà al pavelló amb un equip molt jove i sobretot amb una defensa individual a tota la pista que aconseguí amb l'ajut d'una desacertada actuació arbitral (per als dos equips) que els nostres jugadors es desconcentressin i perdessin en molt de minuts els papers.

El primer parcial acabà força igualat 8-9 per l'equip palmesà, diferència que augmentà amb el segon quart amb un 15-20 que feu que arribassin al marcador amb un 23-29. Aquesta primera part acabà amb males sensacions per als nostres jugadors que no arribaven a entrar al partit on un desconcertat joc interior i sobretot la dolenta direcció del joc feia presagiar un final de partit força dificil.

El tercer quart començà amb la consigna d'oblidar-se de l'actuació arbitral i centrar-nos al joc, la teoria la sabiem però la pràctica no, i juntament amb la lesió d'en Josep, la cinquena falta personal d'en Jose Cuevas deixant a l'equip sense bases no auguraba un bon final, a més a més l'equip palmesà se n'anà al marcador per més de 14 punts, però una altra vegada l'experiència del nostre equip amb en Cristhian i en Jaume pujant la pilota feu que ens anàssim apropant al marcador aconseguint posar-nos a dos punts 49-51 i només un parcial de 0-9 amb dos triples consecutius feu que la victoria se n'anés d'Alcúdia.

Molts d'anims per en Josep Tomàs esperant una ràpida recuperació.

ANOTADORS: Toni Sureda 9 punts, Hugo 9 punts, Jose Cuevas 4 punts, Bernat 8 punts, Cristhian 3 punts, Jaume Alomar 6 punts, Pere 6 punts, David Marente 2 punts, Andreu 3 punts.