Segona derrota consecutiva (69-54)

Segona derrota consecutiva dels nostres "cuerpos danones" que malgrat les lessions continuen donant la cara, aquesta vegada davant un rival, el Campos,  que no ens deixà encistellar i que va demostrar estar molt més treballat.

El primer quart fou decisiu, amb un parcial de 21-11. Aquest anar darrera el marcador intensificat l'escasa referència amb l'electrònic en quant a temps i sobretot puntuació feu que ens costàs entrar al partit cosa que aprofità l'equip del pla per anar-se'n al marcador. Ratxa que amb la nostra veterania aconseguíem recuperar acabant la resta de quarts a la mateixa distància: 18-17, 16-15 i 14-11.

Si el primer quart fou decisiu al darrer encara vàrem arribar a lluitar pel partit aconseguint apropar-nos a 4 punts però una sèrie de dolentes decisions (en el llançament o la pèrdua de pilotes) feu que perdéssim el partit.

Destacar la tornada de n'Eloi que aconseguí els seus cinc puntets però sobretot la baixa per paternitat de n'Hugo, moltes felicitats per part de tot l'equip. Li dedicarem la propera victòria.

Anotadors: Sureda 23 punts, Santi 2 punts, Willy 4 punts, Pere 8 punts, Marente 4 punts, Cristhian 5 punts, Jose 2 punts, Eloi 5 punts, Bernat 4 punts.