Victòria típica després d’un mal primer quart (61-54)

El provincial va tornar al camí de la victòria després d'un partit on no se va notar l'aturada per les festes, gràcies a que l'equip va poder imposar el seu ritme "tranquil" davant un Llucmajor molt jove que va provar de córrer.

El primer quart va començar molt malament, amb molts de problemes per a anotar i l'equip contrari molt còmode en atac. Només podíem fer punts des de la línia de tirs lliures, amb una sola cistella en joc. el marcador va acabar 9 a 21, i a 80 punts no guanyem a ningú.

Al segon quart l'equip va ser més agressiu en atac, amb més pilotes interiors i amb una defensa que no va deixar anotar al Llucmajor en els primers 6 minuts. Destacar que en Cristian va ajudar a que la seva defensa no se tancàs amb dues bombes de 3. Al final de la primera part el resultat era de 23 a 30.

Al tercer quart en Josep i en Sureda varen agafar el relleu anotador (13 punts entre els dos), i amb el triple de rigor d'en Bernat van remuntar fins arribar amb empat a 43 al final del quart.

Però una remuntada no s'acaba fins que se sobrepassa al contrari, i el Llucmajor no va afluixar i amb un parcial de 0 a 6 va posar a prova la resistència de l'equip.

Se va tirar de veterania, destacant la direcció d'en Cuevas en moments complicats i amb molt d'esforç varem aconseguir passar al Llumajor amb un altre triple d'en Cristian després de molts d'intents. Després d'avançar al contrari no afluixàrem el ritme i amb una defensa on tothom ho va posar tot va deixar al Llumajor en 2 punts fins al final del partit.

Destacar la bona actitut de tot l'equip en defensa després d'un mal primer quart i en atac per fi pareix que en Cristian ha recuperat la punteria des de la línea de tres, a més de que en Josep i en Sureda se posaren l'equip a l'esquena en els moments en que la bolla crema i que n'Andreu poc a poc se va integrant dins l'equip i va tenir uns molts bons minuts tan en atac com en defensa. A la part negativa hi ha que se segueixen fallant molts de tirs lliures, 14 de 26 en tot el partit.

Anotadors: Josep 10, Hugo 8, Cuevas 5, Sureda 13, Christian 15, Bernat 3, Willy 3, Andreu 4