Derrota in extremis a Porto Cristo (47-46)

El provincial va patir una dolorosa derrota a Porto Cristo, després d'haver desaprofitat un tir lliure al darrer segon per poder haver empatat el partit. La derrota sorprèn, ja que l'equip ens té acostumats a guanyar tots els partits ajustats i amb pocs punts, però no va poder ser, tot i que, com sempre l'equip ho va posar tot a la pista de la seva part i un poquet més...

El partit va començar amb defenses zonals per les dues parts i més encert per part nostra, amb un parcial de 2 a 7 al minut 5, però la nostra falta d'encert va fer que el primer quart acabés 6 a 9.

Al segon quart se va mantenir sempre una petita diferència al nostre favor fins que ens vàrem quedar 4 minuts sense anotar, cosa que va aprofitar el rival per deixar el marcador empatat al final del quart. Empat a 19.

El partit anava camí de ser igualat com els que tant ens agraden, i al tercer quart se varen succeir petits avantatges al nostre favor fins que el jugador nº 6 de l'equip rival va imposar la seva alçada dins la nostra zona i amb 9 punts va fer que el tercer quart acabés amb 4 punts d'avantatge per al Porto Cristo. 31 a 27

Al darrer quart els nostres se posaren les piles en defensa i amb un parell de recuperacions de pilota i tres triples (dos d'en Cristian i un d'en Josep) ens varen dur a un empat a 45 a falta de d'un minut per acabar, però amb un parcial de 1 de 6 tirs lliures en el darrer minut no se pot guanyar a ningú, tot i haver robat la pilota dues vegades.

En resum, un partit que amb una mica més d'encert al minuts finals s'hagués pogut guanyar, tot i el gran desavantatge que teníem dins la zona degut als problemes físics de n'Hugo i la diferència d'alçada amb els seus pivots.

Destacar el bon partit en defensa davant un rival superior al joc interior i les ganes que hi va posar tot l'equip tot i les limitacions físiques que tenim. Bona direcció d'en Jose Cuevas, que molt poc a poc comença a assemblar-se al gran jugador que és i la intensitat que aporta en Josep en cada intervenció.

En l'aspecte negatiu una altra vegada els tirs lliures, horrorós 8 de 19, i això és entrenable!!!! Dimarts no fa falta que facem res més i també la falta de concentració en alguns moments que va fer que regalàssim faltes personals al contrari que el varen permetre mantenir-se al marcador.

Anotadors: Josep 9, Hugo 3, Cuevas 10, Alomar 2, Oliver 4, Sureda 6, Cristhian 8, Willy 2, Andreu 2