El Cadet Masculí torna deixar passar el seu tren (63-47)

El Cadet Masculí ha tornat a perdre, aquesta vegada contra Pollença, en un partit més que xarec per part dels nostres, que una vegada més (pareix que la setmana passada va ser flor d'un dia) han demostrar una falta de compromís i d'amor propi total.

No pareixia que hagués de ser així, quan el primer quart, hem sortit com a motos, fent un joc d'atac molt alegre, tenint les coses molt clares, tot i que la defensa era molt tova, pero tot i així aguantàvem les envestides d'un equip amb moltes ganes de guanyar. Parcial 17-17.

Al segon quart, els nostres han tornat a ser els de sempre, un equip derrotista, que juga molt individual i que defensa amb la mirada, cosa que han aprofitat els Pollencins per fer sang a la ferida i partir al marcador. 20-9.

Després del descans, l'equip era el que jo vull que sigui, un equip que ataca i defensa en bloc, que no dona una pilota per perduda, es capaç de tallar línies de passada, correr, anotar, i no deixar jugar als altres, tant que hem remuntat els 11 punts de desavantatge i fins i tot en algun moment ens hem posat per damunt al marcador, però un altre cop, han arribat les tonteries i la pardaleria, i no hem sabut rematar el partit. Parcial 8-16.

Començant el darrer quart 3 punts a baix, es creia amb la victòria, però només de paraula, perquè d'esperit ha quedat ben demostrat que no en tenim, gens ni mica, i l'equip rival si que en té, i molt, tant que els darrers 10 minuts de partit s'han passejat per la pista de la manera més còmoda possible que ho pot fer un equip, aprofitant les errades dels nostres, i al final, derrota massa ample per als nostres. 18-5.

Destacar el 8/27 en tirs lliures.

ANOTADORS: Sergio Priego (7), Jaume Oliver (13, 3/13 tl), Carlos Benito (8, 2/4 tl), Tomeu Mariano Caldés (6, 1/4 tl), Mariano Socias (6, 1/4 tl), Carles Villar (7, 1/2 tl).