Cadet masculí A

DAKOTA ALCÚDIA 60 - De la Cruz 58

Darrer partit, darrera victòria i per conseqüència, darrera crònica pel Cadet Masculí A, que ha acabat de forma brillant la segona volta amb un 5/6 amb victòries.

El partit d'avui, ha començat de manera molt intensa, molt igualada, amb intercanvi de punts a les dues cistelles, ambdós equips defensant molt fort, i fent valer les seves millors armes, però ha estat l'equip de Bendinat el que ha romput primer el partit, acabant amb un parell de contraatacs que ha deixat el període amb un tanteig de 10-18.

Més dificil pintava la cosa a l'inici del segon quart, quan l'equip rival ha fuit fins a 15 punts d'avantatge, però un petit parcial nostre, i un intercanvi de cistelles al final del quart, ens enviava 10 punts avall al descans, amb un parcial de 18-20.

DAKOTA ALCUDIA 49 - Bahía San Agustín 46

Partit tens i intens el viscut al pavelló blau, que ha enfrontat a dos equips de característiques molt diferents, però que igualment han fet un bon basquet i han lluitat fins al final, amb sort dispar (alguns pensaran que per l'abitre) com és habitual en aquest esport.

Ens presentàvem només amb sis jugadors, ja que cap infantil ha pogut venir a donar-mos una mà, però això ens ha fet més forts, i ja hem començat des del principi jugant a el nostre ritme alt, defensant molt fort a partir de mitja pista, i corrent el contraatac, igualment que en atac estàtic, on feiem volar la pilota i trobàvem cistella, acabant 14-10 aquest període.

L'equip rival, als 5 minuts s'ha vist estret, i ha optat per la millor manera de guanyar un partit a aquesta categoria, defensar en zona, el que els hi ha donat el seu resultat, ja que han aconseguit tallar el nostre ritme alt d'atac, anotant gairebé tots els punts d'aquest quart al contraatac, per acabar amb un parcial de 8-8.

Bàsquet Pla 85 - DAKOTA ALCÚDIA 50

phoca_thumb_m_foto003Els jugadors d'un equip que no creuen amb ells i no creuen amb l'oportunitat d'afrontar cara a un equip, donen a veure la seva debilitat mental. A partir d'aquesta reflexió, transmesa pels jugadors cap a l'entrenador, vull que la reflexió també sigui grupal i penseu sobre el comportament que s'ha de tenir previ, durant, i desprès d'un afrontament.

Vàrem començar amb un (16-10) encontre, i vàrem continuar amb un (22-13), on la nostre defensa va ser molt fluixa i poc agressiva, on també els nostres atacs poc treballats.

Desprès del descans, el final del tercer període va ser de (21-15) i el darrer (26-12), els contraatacs va ser la nostra millor arma ja que diverses finalitzacions d'en Fèlix ben acabades i realitzades varen donar una mica més d'agressivitat a l'atac, però també dir que van ser de moments puntals.

C.E. Sant Salvador 45 - DAKOTA ALCÚDIA 57

Segona victòria consecutiva a casa d'un equip molt competent que a casa ens va passar per damunt i dins casa seva ens va posar les coses molt dificils fins al darrer moment, tot i que el marcador pugui reflexar una altre cosa.

Al primer quart, l'equip funcionava molt bé, amb poques errades en defensa i amb una fluidesa ja més que coneguda en el nostre atac. Poc a poc anàvem agafant avantatges al marcador, però l'equip rival, molt ficat també dins el partit no ens deixava en cap moment, i anavem a tongades, tant es així que al final acabàrem el parcial 13-12 per davall.

Al segon quart, no podia haver més igualtat al marcador, els dos equips defensant moltíssim, arriscant fins al límit de les faltes, el que feu que el ritme anotador no fos tan elevat, però no obstant, el nivell d'atac dels dos equips seguia essent molt elevat, movent molt i molt bé la pilota fins trobar la millor opció, acabant el parcial amb un empat a 10.

DAKOTA ALCÚDIA 61 - Son Servera 57

A la fí arriba la primera victòria del Cadet Masculí A a aquesta segona fase, i es que ja era hora de que l'equip demostràs del que es capaç de fer durant tot el partit, no només al darrer quart.

El començament ha estat igual de dolent que a la resta dels partits, permissius en defensa, i una mica més espesos del normal en atac. Parcial de 9-15.

Ja al segon quart, hem començat a fer funcionar la nostra màquina, fent esgotar gairebé la posesió de tir als rivals, fent-los forçar el seu joc d'atac, però un dels jugadors rivals, amb un excel.lent tir amb suspensió no ens deixava acabar de rematar, tot i que per primera vegada, no s'ha notat la intensitat quan hem fet algun canvi. Per contra, el nostre atac era molt efectiu, i poc a poc hem anat sumant, recuperant pilotes, etc, per posar-nos per davant a la mitja part, amb un parcial de 20-11.