El lider dóna una repassada als nostres cadets (43-107)

phoca_thumb_m_foto002Partit fora massa història el vist a la pista blava, ja que l'equip rival, el Bahía San Agustín, està una passa (o dues..) per damunt de la resta d'equips del grup, i es clar candidat en fer-se amb una plaça per a jugar per el campionat de Mallorca si les coses li surten bé.

El primer quart, ha estat el més fluixet dels nostres, ja que no funcionava el nostre atac, i en defensa, tot i que avui si que teníem una bona actitud, ens vèiem desbordats per la superioritat física dels rivals, que corrien el contraatac aprofitant les nostres errades, tot i així, no ens han agafat gairebé cap vegada amb la seva pressió. Parcial 6-30.

Al segon quart, la nostra defensa ha millorat, i l'atac ha seguit millorant, trobant les nostres opcions, manejant bé la defensa rival, però erràtics en el tir, el que ha propiciat que els rivals dominassin els rebots i ens agafassin algun contraatac despistats, cosa que els ha permes agafar encara més avantatge. Parcial 12-21.

La tònica ha estat la mateixa als dos darrers quarts, on l'equip rival ha tengut suficient amb aprofitar els nostres errors, i jugar amb potència sota cistella. Els nostres no han baixat els braços (cosa rara) i han lluitat fins al final, minvats per la manca de profunditat de la banqueta, ja que només començàvem el partit amb 7, gràcies a Tomeu Mariano, i a Jesús que han vengut a donar-nos una mà, però malhauradament, aquest darrer, s'ha hagut de retirar del partit amb un cop enorme a l'ull, que se li ha inflat i tenia mal aspecte, el que ha fet que abandonàs les instal.lacions per anar-se'n al metge. Parcials de 10-23 i 13-33..

Destacar, el pèssim percetantge de tirs lliures amb un total de 12/33. Al final, derrota menys abultada que el darrer cop, senyal de que poc a poc anam millorant, tot i que encara ens queda molt per fer, i molt per treballar.

Ánims, i a seguir lluitant.

ANOTADORS: Jesús (2), Jaume (12, 5/15tl), Carles (11, 2/4tl), Carlos (13, 5/7tl),  Tomeu Mariano (5, 1/2tl)