El Cadet Masculí A, no torna amb victòria del Pla (92-54)

Atenent a la Llei de Murphy, que diu, "Si las cosas van mal, tranquilo, que seguramente van a ir a peor", o, una altre que diu, "las cosas malas nunca vienen solas", idoi, s'està complint a la perfecció amb nosaltres. Si fa un mes i pico en Fèlix es va lesionar del genoll, i una setmana després es va lesionar en Joaquin, aquest cap de setmana, hem patit la baixa d'en Mariano, el que ens feia quedar amb "cuadro", i hem hagut de recórrer a la inestimable ajuda dels infantils, en aquesta ocasió, en Marc i en Josep, que han fet un partidasso.

Al primer quart, hem fet un dels millors atacs del que duim de temporada, agafant fins a 8 punts d'avantatge sobre els rivals, que es veien sorpresos per la fluidesa d'aquest i sobretot per la tranquilitat i la facilitat amb la que el feiem, però la defensa, ha estat, una altre vegada, un autèntic acudit, el que ha fet que la diferència física entre uns i altres, ens passàs factura, fins al punt de perdre la renta inicial, acabant el quart amb un parcial de 22-21.

El segon quart, ja ha estat una altre cosa. Els nostres han entrat en una precipitació per voler anotar i remuntar aquest puntet, i al final ha estat tot el contrari, i el rival, ha aprofitat les nostres errades a la perfecció i han agafat una renta molt grossa fins a la mitja part. Parcial de 26-9.

S'ha demanat calma, i atacar la seva defensa amb cap, ja que al primer quart, ens havia donat molt de resultat, però no n'hem estat capaços, ja que continuàvem amb la mateixa dinàmica de precipitació, i fora defensar un pebre. Al final parcial de 24-8.

Una vegada el partit ja estava sentenciat, han tornat a arribar els bons minuts nostres, defensant més bé i atacant amb capet, però el mal ja estava fet, i al final, un parcial de 20-16.

Ara ja només ens queda un partit de la promoció, contra el Capdepera, que ens va posar les coses molt dificils al partit d'anada.

Ànims.

ANOTADORS: Jaume Oliver (16, 1/2tl), Juan Carlos Garcia (4), Carlos Benito (16, 2/2tl), Carles Villar (12), Sergio Priego (6).

Aquí vos pos es link  des video que vos vaig dir, a veure si us animau una mica.