El Cadet Masculí A acaba amb un gran partit la 1ª fase (91-23)

phoca_thumb_m_foto002Partit fora història contra l'Escolar el viscut avui dematí al pavelló de parquet, cosa que no va passar al partit d'anada contra aquest equip, que ens va posar les coses ben dificils des del primer moment, però avui, hem començat al nostre nivell real, maxacant en defensa, i volant en atac, cosa que hauria d'haver passat contra altres equips, que al final ens van ser superiors per la nostra falta d'actitut.

Els parcials han estat, 27-1, 21-8, 34-6, 9-8, o només el darrer període hens hem permés el luxe (i no tornarà a passar) d'afluixar una mica el ritme. Els dos primers quarts hem pressionat tota pista, com veníem fent fins ara a tots els partits, però a partir del descans, hem canviat a una defensa a mitja pista per intentar provar una nova defensa que estam preparant per a la segona part de la temporada, que al tercer quart ha donat molt bons resultats, però que hem oblidat al darrer quart, quan el partit ja estava sentenciat.

Destacar l'actitud excel.lent de tot l'equip, que tenien ben clar quin havia de ser el seu paper avui, i han sortit com a motos des del minut 0. A nivell individual, destacar que Fèlix i Joaquin, han redebutat amb el nostre equip després d'haver-se lesionat fa més d'un mes, demostrant un nivell més que excel.lent, ja que tot i estar lesionats, han intentat entrenar al màxim de les seves possibilitats, i no s'han perdut cap entrenament en tot aquest temps. Però a més, vull fer una menció especial a Mariano Socias, que ha fet un partit de crack, arribant a donar fins a 12 asistències, i a Carles Villar, que a la fí a demostrat del que es capaç, tot i que jugui mirant al terra.

Ara ens queda esperar a que es faci la següent fase, i a veure quins seràn els nostres rivals, i a continuar entrenant i millorant per fer un bon paper passat nadal.

Au idoi.

ANOTADORS: Joaquin (4, 0/2tl), Mariano (9, 1/2tl), Juan Carlos (8), Carlos (13), Carles (28 1/2tl), Tomeu Mariano (13, 0/1tl), Sergio (11, 1/3tl), Félix (6).