Mal inici del Cadet Masculí A a la segona fase (52-34)

Se veu que no només és als equips de categoria superior que els hi ha pesat la ressaca de Nadal, sinó que als nostres cadets, també els hi ha passat factura, i no només això, sinó que la matinada per partir a Son Servera, també s'ha notat, i l'equip del Llevant se n'ha emportat la victòria.

Al primer període l'equip ha sortit amb molt bona disposició, marcant la diferència a la defensa, però arrel d'això l'equip ha començat a desconcentrar-se, ja que tot i córrer el contraatac, i tirar de manera ben clara, la pilota no entrava i les cistelles no arribaven, i tot i que seguiem defensant fort i l'equip rival es veia forçat a tirar una vegada cantat 15,  els tirs si que els hi entraven, i això ha desconcentrat als nostres, acabant amb un parcial de 14-8 i amb un trist 3/14 en tirs de camp.

Al segon quart, les coses han anat igual, els nostres continuaven intentant-ho a base de fer bones defenses, però en atac no trobàvem el forat, i la mà s'ha començat a encollir, i tots hem començat a tirar amb por de fer cistella, i els locals a la seva, aprofitant el rebot defensiu, per anotar cada posesió al final després de bones defenses per part nostra. Parcial de 11-6 i un altre trist percentatge de tir, amb un 2/24, acabant la primera part amb un paupèrrim 5/38 en tirs de camp.

Després del descans, les idees en atac estaven clares, i hem tornat a fer una defensa intensa, i hem remuntat fins als 6 punts, però coses del destí, quan l'equip es començava a sentir còmode i Jaume començava a desplegar el seu imparable 1x1, i anotar amb comoditat des de davall cistella, el criteri no ha estat el mateix a les dues cistelles, i l'equip ha començat a desanimar-se degut a la impotència que això ens produia, cosa que ha fet que l'equip rival s'envalentonàs, i tornas a posar terra de penmig. Parcial de 12-14. 5/12 en tirs de camp.

I el darrer quart, ha estat el mateix que als dos primers, l'equip desencertat en atac i agotant la posessió dels rivals en defensa, que aixi i tot, continuaven anotant, i fent falta a la sortida del nostre atac, que s'ha transformat en tirs lliures que no hem anotat. Parcial de 15-6, acabant amb un trist 12-65 en tirs de camp, i un molt fluix 8/24 en tirs lliures.

Al final, victòria merescuda per els Serverins, que no han donat el braç a tòrcer en cap moment.

Destacar que els entrenaments són bons, i que els resultats arribaran, però hem de tenir més confiança amb nosaltres mateixos i saber superar aquestes adversitats contra les que només es pot guanyar amb caràcter i tranquilitat.

au idoi.

ANOTADORS: Fèlix (1, 1/4tl), Jaume (14, 2/6tl), Juan Carlos (1, 1/2tl), Carlos (11, 1/4tl), Carles (5, 3/6tl), Tomeu Mariano (3).