El caràcter marca una nova derrota del Cadet Masculí A (48-62)

Amb el partit de la setmana passada encara a la memòria, els nostres van sortir molt ficats dins el partit, presionant molt, i anotant fàcil al contraatac, però els d'Artà no es feren enrrere, i estirant de caràcter no van permetre que partíssim al marcador, acabant el quart amb un parcial de 18-14.

I a partir d'aquí, se va haver acabat el partit. El segon quart, va ser un monòleg de joc ofensiu de l'equip rival, mentre que nosaltres tornavem a ser l'equip nirviós i imprecís del partit de Son Servera, errant llançaments fàcils, i essent un colador en defensa, el que va propiciar un parcial de 7-21.

Amb 10 punts a baix al descans, es van intentar reanimar a l'equip, però no va sorgir efecte la xarla al vestuari, sí que es va millorar una mica la defensa, però no la intensitat, i al igual que al segon període, parcial desfavorable, 8-12.

Al darrer quart, l'equip rival, animat per la diferència al marcador va seguir fent el seu joc, i els nostres, també, despistats en defensa i erràtics en atac. Només als minuts finals, el caràcter dels pocs de l'equip que en van demostrar, va maquillar una mica el marcador, acabant el perìode 15-15, i el marcador final 48-62, 14 punts de diferència favorables a l'equip artanenc.

ANOTADORS: Jaume (22, 6/10tl), Mariano (3, 1/7tl), Carlos (12, 1/2tl), Juan Carlos (6), Carles (2, 2/2tl), Tomeu Mariano (2), Fèlix (1, 1/2tl).