Els cadets donen la cara i recuperen velles sensacions (68-71)

phoca_thumb_m_foto001Es presentava un partit difícil, contra un equip, el Bàsquet Pla,  que ens havia guanyat les dues vegades amb molta facilitat a la fase de promoció per al grup especial, i que es va quedar a sols un parell de punts anotats de poder entrar-hi, a més de contar amb la baixa de darrera hora de Joaquín, amb un procés de virus estomacal, i de Sergio Priego, lesionat del genoll, a més de que Juan Carlos i Carlos, van venir encara no recuperats de les seves respectives malalties, el que va acabar per recorrer al llarg planter dels Infantils, que sempre estan disposats a donar una mà.

Primer quart molt igualat, on s'imposaren els atacs a les defenses, amb molt bon joc col•lectiu per part dels dos equips, els nostres anotant molt amb penetracions que arribaven després d'un molt bon moviment de pilota, aprofitant constants talls a l'esquena del rival, i els contraris, movent molt bé la pilota, i amb tirs molt ben seleccionats i molt efectius. Parcial de 17-16.

El segon quart, continuà per la mateixa branca, tot i que els rivals aconseguiren mantenir el ritme d'anotació i nosaltres no, peròs si mantenint el ritme defensiu (que no era massa elevat), acabant el parcial 12-15, just igual que al darrer partit de la fase de classificació.

I como no, el tercer quart, com a tots els partits fins ara, va ser el nostre punt d'inflexió. L'equip baixà els braços i posà el "modo playstation" a l'hora de defensar i com qui no diu la cosa, els de Marratxí, es van plantar en un moment a 10 punts per damunt al marcador, el que feia presagiar una nova derrota àmplia, però per sort, la distància no anà més enllà dels 14 punts, amb un parcial de 9-21.

Al darrer quart, amb les coses molt difícils, l'equip, que ja estava mort i beneït, va canviar el chip, i ens vam posar a pressionar, fent els millors minuts de jo de tota la temporada, amb molta intensitat en defensa i molt bon criteri en atac, sobretot a la sortida dels contraatacs, que foren molts i efectius. Però l'equip rival, no va aturar, i aprofitava el nostre cansament, per seguir anotant, el que no permetia que ens acostàssim al marcador. Doncs amb aquesta tònica, l'equip va arribar a 3 punts a falta de 4 segons, tirant dos tirs lliures l'equip rival, però l'errada dels dos tirs lliures, es va veure esmenada amb la captura del rebot per part dels mateixos, i vam acabar perdent per 3 punts de diferència. Parcial de 30-19.

Destacar que l'equip comença a recuperar les bones sensacions que feia temps que s'havien perdudes, i que domés duraven 10 minuts als darrers partits. 30 minuts d'intensitat i bon joc, però 10 minuts de deixadesa que ens van costar la victòria. Destacar també, l'aportació ofensiva de l'infantil Tomeu Mariano, i la casta i el caràcter de Josep Sánchez, que es deixà la pell a la pista.

ANOTADORS: Carlos Benito (15), Tomeu Mariano (16), Fèlix (2), Jaume Oliver (22, 4/8tl), Juan Carlos (2, 2/4tl), Mariano (11, 0/4tl)