El Cadet Masculí torna a donar la cara, tot i ser 7 (74-63)

Derrota amb regust de victòria la viscuda al pavelló Antoni Servera, en front d'un Bahía San Agustín, que ha fet valer la seva superioritat física i profunditat de banqueta.

Al primer quart, hem començat freds, tant en atac com en defensa, però poc a poc hem anat ajustant el nostre joc, però l'equip contrari començava a tenir les primeres rendes que ens costaria agafar. Parcial de 21-14.

Al segon quart, vam pujar una mica la intensitat defensiva, però alhora ens costava més anotar, i ens llonguets ens han tornat a fer un parcial desfavorable de 17-11.

A la represa, hem pujat intensitat, però així i tot, els rivals, amb una sorprenent zona, ens han tengut uns minuts aturats, tot i que després, els hi hem trobat tots els forats, remontant un parcial que podia haver sentenciat el partit però que deixava encara esperances per a remuntar, vist el darrer període de la setmana pasada. Parcial de 19-16.

Al darrer quart, hem intentat arribar els més frescos posibles, i hem pressionat, i hem tornat a demostrar, que podem guanyar a qualsevol equip d'aquesta lligueta, però que ens falta constància en la concentració als partits. Només un parell de jugades infortunades, i un parell d'errades de cara a cistella, ens han impedit arribar ajustats als instants finals, després de fer una magnifica feina en la defensa, i demostrar la qualitat del nostre contraatac, però un triple a taula dels rivals a falta d'1 minut, ha esvaït tota opció, i així i tot, hem lluitat fins al darrer segon. Parcial de 16-23.

Destacar avui a Jaume en atac, que ha fet un magnific partit, tot i que ha de millorar el percentatge de tirs lliures, i destacar també, com a aspecte negatiu, l'absència de Sergio encara lesionat, i de Carlos Benito, que està amb grip. Destacar també l'aportació de l'Infantil Tomeu Mariano, que sempre està dispost a donar-nos una mà. i a Carles Villar, que ha aportat molt en atac, tot i que queda millorar la concentració en defensa.

ANOTADORS: Jaume Oliver (37, 10/21tl), Joaquin (3, 1/2tl), Tomeu Mariano (5, 1/2tl), Carles Villar (14, 8/16tl), Fèlix (2), Mariano (2, 0/2tl)