De la Cruz 72 - DAKOTA ALCÚDIA 65

Una altre vegada més, la falta de caràcter va marcar la tònica d'aquest partit, que ja és el darrer de la primera volta de la segona fase i ens deixa amb un trist balanç de 6 derrotes i cap victòria.

Ens enfrotàvem a l'altre equip del grup que no havia guanyat cap partit, el que suposava una motivació extra de cara a la victòria que tant de temps estam cercant. Idoi aquesta motivació, com sempre va apareixer a falta de 10 minuts.

Com a tots els altres partits, vam començar desconcentrats en defensa, però actius en atac, amb l'única diferència que els altres tenien l'opció d'agafar rebots ofensius degut a la nostra parsimònia mentre que si nosaltres erràvem un tir en atac, suposava no tenir opció d'anotar fins haver encaixat la pertinent cistella, acabant el quart amb un parcial de 24-22.

Al segon quart, va seguir passant el de sempre, cada un fa la guerra per el seu costat en atac, i ningú es deixa la pell en defensa, és a dir, la definició d'EQUIP per excel.lència. Tot afegit a les ganes de guanyar de l'equip rival ens vam endur un parcial de 21-10 en contra.

La xerrada a la mitja part, no va arreglar massa les coses, tot i que si que ho va maquillar una mica, ajustant una mica més la defensa però seguint fora fer res de l'entrenat en atac, abús constant del bot de pilota i jugades molt individuals, acabant amb un parcial en contra de 13-9.

I ja ho va dir l'entrenador al seu delegat just abans de començar el darrer i últim quart, "Joan, avui ens tornara a faltar un minut de partit per guanyar" i així va ser. Fent un quart inmaculat en atac, fent el nostre joc de córrer contraatacs i de fer volar la pilota, arribant a tenir tirs i penetracions cómodes, ens vam atracar fins a 3 punts al marcador a falta d'un minut, però una nova mala selecció en l'atac que ens havia de posar a un punt, va significar una falta i dos tirs lliures anotats per l'equip rival, sumat als tres tirs lliures que vam fallar als moments calents, va decantar el partit de la banda local. Parcial de 14-24.

Idoi si, un minutet o dos més de partit, i hagués estat nostre, però no és al darrer quart on s'han de deixar les coses clares, ni és al darrer quart (hem guanyat tots els darrers quarts de tots els partits que hem jugat a aquesta lligueta) on s'ha de treure el caràcter per intentar guanyar un partit, ni es al darrer quart on s'ha de demostrar que tenim capacitat de guanyar a qualsevol equip d'aquest grup, però "Yo soy así i así seguiré, nunca cambiaré" com cantava Alaska molts anys enrrera.

Agraïr novament a Tomeu Mariano que vengués a donar una mà a l'equip, ja que seguim amb baixes, algunes definitives, i d'altres que esperam que es curin aviat. Destacar la millora en el percentatge de tirs lliures. Destacar també, que els homes importants de l'equip els que han d'ajudar en el pes anotador, els que haurien d'ajudar a sumar en tots els aspectes, fa estona que no ho fan.

En conclusió, así son las cosas......y así se las hemos contado.

ANOTADORS: Joaquin Acosta (6), Jaume Oliver (34, 13/19tl), Tomeu Mariano Caldés (10, 2/2tl), Carles Villar (3, 3/4tl), Juan Carlos Garcia (4), Carlos Benito (4, 0/1tl), Fèlix Muñoz (4).