Victòria en el derbi local (34-52)

Bon partit en el derbi local de la categoria preferent on les nostres encara no coneixen la derrota. Sorprenent bon ambient a les grades en un dimarts a les nou de la nit i que va ser d'agrair.

El partit es va iniciar amb moltes imprecisions però dominat per les nostres gràcies a la bona pressió a tot el camp que ens va donar infinitat de recuperacions de pilota però que la majoria d'ells no eren aprofitades. Parcial favorable de 3 a 8.

En el segon període gran inici amb un 0 a 13 però a poc a poc ens vam tornar a apagar, deixant el rival reaccionar. Parcial d'11 a 16, al descans un esperançador 14-24.

Després del descans vam fer el millor joc, molt bona defensa i contraatacs rapidíssims amb bona finalització. Parcial de 8 a 19 que deixava pràcticament el partit sentenciat.

En l'últim període, les nostres van baixar el nivell defensiu i en atac havia massa precipitació, cadascuna feia la guerra pel seu compte, deixant que les locals realitzaran el millor joc, aconseguint guanyar-nos el quart per 12 a 9.

En definitiva, bon partit de les nostres que van millorant dia a dia.

ANOTACIONS: Natalia 4, Cata 11 (1 / 5 tll), Andrea 2 (3 / 8 tll), Elena 2 (0 / 2 tll), Mari 8, Sofia 19, Julieta 6, (3 / 4 tll), Karen 1 (1 / 2 tll), Sara 0, Juana 0, Esperança 0.