Derrota massa àmplia davant del Sant Josep (17-89)

Sabíem que seria un partit difícil ja que el Sant Josep sempre és un equip que presenta bons equips encara que sigui en el grup preferent. El que no esperàvem era una derrota tan àmplia i amb una passivitat en defensa de les nostres jugadores.

No volíem un partit a molts punts ja que sabíem que a més de 80 punts possiblement la diferència reflectida al marcador seria grossa. Aquest objectiu es va complir amb escreix quan a falta d'un minut per acabar el primer quart la diferència era de tan sols 5 punts (9-14) d'aquí al final del quart un parcial de 0-4 era com una premonició de la qual anaven a donar de si els tres quarts següents.

Analitzar els següents quarts no tindria sentit ja que les nostres jugadores ja es van veure impotents i van baixar els braços massa d'hora, anotant tan sols 8 punts fins al final del partit per la qual cosa no cal dir que no van estar molt encertades i que les pèrdues de pilota s'unien a les cistelles fàcils de l'equip visitant.

Partit per oblidar i concentrar-nos en els equips que són de "la nostra lliga" ja que no s'ha d'oblidar que fins abans d'aquest partit comptàvem amb tres victòries en tres partits.

Anotadores: Cata 4, Marilen 4, Sofia 3, Julieta 5, Elena 1.