Segona derrota consecutiva (49-31)

Segona derrota consecutiva del Cadet femení preferent, si bé l'ensopegada de la setmana passada contra el Sant Josep entrava dins del guió previsible. El partit disputat al pavelló de "Galatzó" havia de ser un partit obert amb possibilitats per als dos equips. Però com se sap en aquestes categories un tema que pot fer decantar el resultat d'un costat o un altre és l'actitud i la veritat que les nostres no van treure l'actitud necessària per competir el partit amb totes les nostres armes ja que l'equip disposa de jugadores que poden donar molt més delensenyat en el partit.

El primer quart ja era un reflex amb un parcial de 12-8, però amb molt poc ritme per part de les nostres sense intensitat en defensa i sent molt poc agressives en atac. El parcial no va ser major per a les locals a causa dels mals percentatges de les de Calvià que ja podien fer sentenciat el partit en el primer quart.

Es segon quart seguia pel mateix camí per molt que el Mister intenses canviar el ritme amb continus canvis en les jugadores, però la veritat que no s'aconseguia cap quintet que fos agressiu tant en defensa i en atac. Nou parcial després els segons 10 minuts a favor de les locals 15-4, el que ens portava al vestidor amb un trist 27-12, el preocupant no eren els 15 punts de diferència ni els 27 punts anotats per les jugadores de Calvià si no els 12 punts anotats per les nostres jugadores, cosa que no feia més que reflectir les contínues pèrdues de pilota en les passades i la falta d'agressivitat en les penetracions. Quant a la defensa una dada que més que reflex de la nostra defensa només 4 faltes en 20 minuts i només això sinó que el Calvià va anotar els 27 punts sense necessitat de tirar ni un tir lliure.

Després del descans tot i la xerrada al vestidor no es va aconseguir canviar res i un nou parcial 17-5 deixava ens feia pràcticament dir adéu al partit entrant en l'últim quart amb un trist 44-17.

L'últim quart semblava que havia de ser un calc dels anteriors, però les nostres jugadores van voler demostrar que podien fer alguna cosa més i amb tan sols pujar el nivell defensiu i l'agressivitat del nostre joc d'atac es va aconseguir un parcial de 5-14. La qual cosa tancava el marcador 49-31.

Cal millorar molt el nostre treball en els entrenaments i en la pista ja que l'equip per a aquesta categoria pot donar molt més. També destacar que es notà la baixa de Mari a l'hora de pujar la pilota. Una vegada més agrair a les dues infantils Julieta i Laura seu bon treball i que es nota la intensitat de jugar al grup especial.