Segueix la bona dinàmica (51-47)

phoca_thumb_m_foto004El partit contra el Zona 5 es preveia igualat ja que els dos equips arribaven molt igualats al partit, com a nota no molt positiva era la de la manca de competició de l'última setmana pel pont per la qual cosa es podia acusar una mica la falta de competició.

Els primers compassos del partit les nostres van sortir com un vendaval amb una Sofia (6 punts en aquest quart) que semblava que volia demostrar el perquè ha estat una de les 16 preseleccionades en la categoria infantil, resultat d'això el primer quart al nostre favor 14 - 5.

El segon es sota una mica la intensitat i la pressió de l'equip visitant després d'aconseguir cistella ens donava alguna complicació, igual que haver de seure Cata per problemes de faltes, 3 abans d'acabar el segon quart. Resultat al descans 22-15.

A l'inici del tercer quart semblava que es tornava a mantenir el tempo del partit arribant a tenir la màxima diferència al final del mateix amb un tranquil.litzador 39-26.

En l'últim quart i amb les rotacions de l'equip i orfes de joc interior per la 5 º falta de Cata el partit s'ajustà més del que ens hagués agradat, encara sort que va sortir la bona mà d'Elena amb 7 punts al final del partit i un triple de Mari deixaven el partit en el definitiu 51-47.

Anotadores: Cata 4, Marilen 14, Sofia 17, Julieta 6, Elena 9, Natalia 1