Comença la segona fase amb victòria (33-39)

En un partit de va i ve pels canvis d'intensitat en defensa de les nostres i marcat pel poc nivell anotador, en part a causa de la zona 2-3 presentada per l'equip d'Andratx durant els 40 minuts. El nostre equip cadet va aconseguir endur-se una bona victòria en un partit complicat, que donava per iniciada ja la fase de grup (ja era ben hora ja que portàvem més d'un mes sense competir).

El primer quart va ser imparable per a les nostres ja que la consigna era pressionar tota la pista, ja que ja sabíem de la primera volta que si es jugava a 5 contra 5 ens trobaríem amb la zona, la qual cosa en aquesta categoria (manca de grans tiradores i gent que jugui a la pintura) és símptoma de problemes en atac. Aquesta arma va funcionar a la perfecció i el parcial de 1-7 del primer quart ho diu tot. Bona defensa de totes les nostres jugadores destacant diverses recuperacions de Karen que va estar molt activa en defensa tots els minuts que va estar en pista.

El segon quart la intensitat en defensa no és que baixés sinó que va desaparèixer. El parcial en aquest quart 14-10, quan el mateix equip d'Andratx en el primer quart ens havia anotat només un tir lliure (ni una cistella de camp) en aquest quart anotava cistelles amb facilitat, cosa que portava el marcador al descans 15 -17. Cal destacar en aquest quart que les rotacions són perquè totes les jugadores intervinguin i ajudin a l'equip, no s'ha de caure en la mala costum de pensar que tenim els nostres minuts assegurats i que quan surti puc passejar-a la pista pensant que després com em s'assegui ja arreglessin les altres el marcador. Per defensar servim TOTES ja que és una qüestió de ganes i actitud.

El tercer quart sense arribar al bon nivell en defensa del primer ja es va notar novament que les nostres eren superiors a l'equip local i amb un parcial de 8-15 es restablia una diferència de 9 punts al finalitzar el tercer quart.

L'últim quart tot i que les nostres ja van acusar el cansament i l'eliminació per 5 personals de Cata van aguantar fins al final administrant l'avantatge del marcador arribant al final dels 40 minuts amb el definitiu 33-39.

A destacar l'ajuda de les dues infantils Laura i Julieta, ja que l'equip aquesta una mica curt per diverses absències. I el bon partit de Cata, Elena i Mari que com jugadores experimentades que són van portar el pes de l'equip en tot moment.

Anotadores: Cata 6, Marilen 11, Laura 2, Julieta 6, Elena 9, Andrea 5