DAKOTA ALCUDIA 64 - Joan Capó 67

Bon partit el jugat el dissabte horabaixa a la pista blava per part de l'Infantil Masculí, que va estar igualat fins al darrer moment, amb polèmica arbitral inclosa.

Un primer quart molt fluixet, on els nostres no pogueren contrarrestar la força física dels rivals, que no ens donaren opció ni a lluitar per al rebot, ni tan sols per aturar el seu contraatac, acabant amb un preocupant parcial de 12-26.

Però el 5 que va sortir al segon periode, va sortir encoratjat de remuntar el partit i bassat en una molt bona defensa, va tornar un parcial similar el que ens portava al descans amb un més tranquil marge de millora, acabant amb un parcial després dels primers 20 minuts de 34-37.

Al tercer quart els nostres van voler deixar ben clar que havien vengut a guanyar aquest partit, i seguint en la mateixa linia del segon periode, vam tornar a defensar molt bé, i amb un alt nivell d'atac, però els rivals no afluixaven i no ens deixaren acabar de rematar el partit, acabant el quart 18-13.

I al darrer quart, tot i intentar-ho els rivals s'imposaren amb un parcial de 12-17, que per a molts hauria d'haver reflexat un 15-17, ja que després d'uns llargs 10 minuts on els equips anaven intercanviant bones defenses i bons atacs, es va arribar als darrers 6 segons amb un desavantatge de 3 punts, que Tomeu Mariano es va encarregar d'empatar amb un triplasso sobre la botzina però que l'arbitre principal no el va considerar dins el temps, el que va fer que no tenguéssem opció de jugar la pròrroga que de ben segur hagués estat ben polida.

No me queda més remei que donar l'enhorabona a tots els jugadors de l'equip, que van aportar el màxim que van poder dins la pista i es van deixar la pell fins al final. D'aquestes derrotes se n'aprèn. Ànims.

ANOTADORS: Àlex Clemente (2), Manu (3, 1/2tl), Josep (6), Salva (6, 2/7tl), Tomeu Mariano (37, 5/12tl), Jesús (6, 0/1tl), Daniel Hugues (6).