Infantil masculí

Noah's Escolar 42 - DAKOTA ALCÚDIA 45

Emocionantíssim partit el jugat dissabte horabaixa al poliesportiu de Capdepera entre dos equips molt igualats a la classificació. El partit començà molt bé per al nostre equip amb un 7-19 que feia presagiar un partit fàcil, tot sortia en atac fins i tot els jugadors s'atreviren a fer alguns conceptes tàctics treballats durant la  setmana. La defensa asfixiava a un equip local amb molt desencert en el llançament a cistella. Així arribàrem al descans amb un clar 13-29.

El tercer quart fou decissiu, l'equip gabellí sortí amb els seus jugadors més potents i amb una defensa tota la pista aconseguí remuntar, els nostres jugadors començaren a desesperar-se, ja no llançàvem amb la mateixa tranquil.litat i fins i tot la nostra defensa baixà els braços cosa que feu que l'equip local encistellàs amb facilitat i amb tres triples aconseguí arribar al final del tercer periode amb el marcador 34-35. Ens havien fet un parcial de 21-6.

Bahía San Agustín 65 - DAKOTA ALCUDIA 56

phoca_thumb_m_046Els infantils, amb la dinar encara dins la boca, partiren cap l'Arenal per jugar en contra del Bahía San Agustín, segon classificat de la taula, i que només ens havia guanyat de 10 punts en el partit anterior dins Alcúdia.

El primer quart, es va sortir amb un equip teòricament fort, un equip de guerrillers habituals, amb els dos més alts de l'equip, Salva i Jesús, amb la premisa de dominar el rebot, i amb Manu, Josep i Venanci, jugadors que defensen molt i molt bé, i amb facilitat anotadora, però per res es va veure tot això a la pista, ja que ni vam defensar, ni vam dominar el rebot ni vam anotar, talment per aquests tres motius, l'equip rival ens va passar totalment per damunt, amb un parcial de 26-8.

Al segon quart, on en teoria, el nostre 5 era manco fort, va resultar ser tot el contrari, Juan Pablo, Àlex Clemente i Dani Fernàndez, van deixar-se la pell defensant la primera linia, mentre que Tomeu i Àlex Castaño, lluitaven sota taula per defensar la nostra zona i el nostre rebot, cosa que fa sorgir efecte, i de la mà de Tomeu, ben acompanyat pels altres quatre, vam remuntar el partit, acabant amb un parcial de 9-26.

DAKOTA ALCÚDIA 54 - Bahía San Agustín C 80

Partit contra el líder del grup i que es preveia molt complicat. El nostre inici va ser bo fins al minut 5 que desapareguérem del partit incomprensiblement. A partir d'aquest minut 5, vam començar a fallar tot en atac ia deixar córrer al contrari que anotava sense oposició. Un desastre en el rebot tant ofensiu com defensiu on els visitants eren els reis sota el tauler, podent rebotejar en cada atac diversos cops fins anotar. Com a resultat un parcial de 13 a 26.

En el segon període amb el seu millor jugador en el banc, els nostres van reaccionar però no aprofitem prou la reacció per reduir molt més la diferència en el marcador. Ens va faltar una mica més de sacrifici. Parcial favorable de 19 a 16. Al descans 32-42.

Molinar 35 - DAKOTA ALCÚDIA 45

Bon partit dels nostre Infantil Masculí a la pista del CB Molinar, sobretot, bon partit perque es va saber imposar a les importants baixes que tenia l'equip.

El primer quart, va ser el mes fluixet de tots, ja que els nostres sortiren molt adormits després d'haver d'esperar molta estona per a començar el partit, que començà amb 20 minuts de retard. En aquest quart, els del Molinar s'imposaren en tots els aspectes del joc, mentre els nostres miràven plàcidament com s'allunyaven en el marcador amb un parcial de 13-5.

Ja al segon quart, les coses canviaren, el 5 que va sortir, va augmentar moltíssim el nivell defesniu, passant a dominar el rebot, i a córrer el contraatac, anotant amb relativa facilitat i arribant a acabar amb un parcial de 4-16.

DAKOTA ALCUDIA 64 - Joan Capó 67

Bon partit el jugat el dissabte horabaixa a la pista blava per part de l'Infantil Masculí, que va estar igualat fins al darrer moment, amb polèmica arbitral inclosa.

Un primer quart molt fluixet, on els nostres no pogueren contrarrestar la força física dels rivals, que no ens donaren opció ni a lluitar per al rebot, ni tan sols per aturar el seu contraatac, acabant amb un preocupant parcial de 12-26.

Però el 5 que va sortir al segon periode, va sortir encoratjat de remuntar el partit i bassat en una molt bona defensa, va tornar un parcial similar el que ens portava al descans amb un més tranquil marge de millora, acabant amb un parcial després dels primers 20 minuts de 34-37.