Molinar 35 - DAKOTA ALCÚDIA 45

Bon partit dels nostre Infantil Masculí a la pista del CB Molinar, sobretot, bon partit perque es va saber imposar a les importants baixes que tenia l'equip.

El primer quart, va ser el mes fluixet de tots, ja que els nostres sortiren molt adormits després d'haver d'esperar molta estona per a començar el partit, que començà amb 20 minuts de retard. En aquest quart, els del Molinar s'imposaren en tots els aspectes del joc, mentre els nostres miràven plàcidament com s'allunyaven en el marcador amb un parcial de 13-5.

Ja al segon quart, les coses canviaren, el 5 que va sortir, va augmentar moltíssim el nivell defesniu, passant a dominar el rebot, i a córrer el contraatac, anotant amb relativa facilitat i arribant a acabar amb un parcial de 4-16.

Al tercer quart, no va ser manco efectiva la defensa, sino que encara augmentà més les seves prestacions, sobretot, gràcies a la magnifica feina de Dani "Churrito" Hugues, que va fer una feinada, tant presionant com lluitant per el rebot com anotant. Tot això, per acabar amb un parcial de 3-18.

Ja amb 19 punts de diferència al darrer quart, els nostres es van relaxar, cosa que no s'ha de fer mai en la vida dins una pista de bàsquet, i l'equip rival poc a poc va anar reduïnt diferències al marcador, sobretot perque ens començaren a dominar el rebot i a anotar fàcil des de sota cistella, el que provocà que es fessen alguns canvis per almanco asegurar-nos el domini del rebot, on destacà durant tot el partit la figura de Jesús Corzo, un dels jugadors de l'equip que dona prestacions més baixes de les que hauria de donar un jugador del seu nivell, tot i que a aquest partit ho va brodar. Al final, parcial de 15-6, i victòria relativament còmoda per als nostres.

Vull donar l'enhorabona a tots els jugadors que no he anomenat, ja que tots van aportar molt el temps que van estar en pista, i que la feina feta durant tota la temporada, tot i que hagi estat amb diferents entrenadors, va donant els seus fruits de cara al que manca de temporada, i de cara a la propera temporada. Ànims a tots i a continuar treballant.

ANOTADORS: Dani Fernández (2), Venanci (2), Marc Gallamaers (2), Juan Pablo (5), Àlex Clemente (2), Manu (5), Àlex Castaño (3), Jesús (15), Angel (2) Daniel Hugues (7).