Infantil femení B

Sant Josep 54 - DAKOTA ALCÚDIA 33

Bon partit de les infantils B tot i la derrota.  Dissabte, les nines varen sorprendre a tots sortint a la pista molt motivades i amb molta força. Feren una defensa forta i això duia a robar pilotes. El parcial acabà 9-17 (nosaltres jugàvem com a visitants a casa nostra).

El que pareixia que havia de ser un partit amb una victòria per a les nostres no va ser així. El físic de les nostres no és el que toca i això fa que tot d'una estiguin rebentades.  Per això els demes quarts els perdérem...

DAKOTA ALCÚDIA 29 - Joan Capó B 43

Molt bon partit del nostre infantil B davant el Felanitx tot i la derrota. El primer quart va ser molt bo per part dels dos equips. Les nostres amb una molt bona defensa van començar dominant en el marcador fins pràcticament l'últim minut d'aquest primer període, on deixàrem anotar diverses cistelles fàcils al rival. Parcial desfavorable de 9 a 12.

En el segon període és on se'ns escapà pràcticament el partit. Continuàvem bastant intenses en defensa, molt treball i esforç per part de totes, però en atac estàvem molt desafortunades, anotant un sol punt en tot el període. Parcial d'1 a 12. Al descans 10-24

Derrota davant un Sant Josep molt superior (22-50)

phoca_thumb_m_foto002El dissabte, a les 10:30 ens enfrentàvem contra un bon equip a casa, el Sant Josep. Va esser un partit bastant dolent per a les nostres, estavem molt despistades i no varen tenir en cap moment esperit de lluita.

El primer quart ens van fer un parcial de 2-14, poc importa dir quan en 10 minuts l'equip contrari aconsegueix fer 14 punts.

Pareixia que no hi havia manera d'animar a les nines i de que entressin dins el partit ja que en el segons quart també ens guanyaren el parcial per 5-15.

En la mitja part pareix que el sermó dins el vestuari va fer reaccionar una mica a les nostres, ja que estaven molt més actives en defensa i això es va veure reflectit al marcador, guanyant quasi el parcial per 9-11.

Victòria malgrat la matinada (28-40)

phoca_thumb_m_foto008Eren les 07.45 quan començaven a arribar les primeres jugadores de l'equip, totes amb molta cara de son. Un cop hi fórem totes (molt puntuals) partírem cap a Calvià, i arribàrem una mica massa prest, el que va suposar un petit problema.

El fet d'estar tant de temps a la pista del Galatzó, esperant a les rivals i als àbitres, i encalentint durant molta estona, va suposar que sortíssim una mica empardalades, encaixant un parcial de 12-2 de sortida. Però, un cop tretes les lleganyes, Elena, amb 6 punts consecutius, posava el definitiu 14-8 al primer parcial.

Ja amb les piles posades, al segon quart es va veure un equip força diferent, i el joc entra dins una dinàmica més fluida, amb Aina Ramis molt activa tant en atac com en defensa, recuperant pilotes i anotant molt ben secundada per les seves companyes, que aconseguiren acabar guanyant el quart, amb un parcial de 8-11, que ens posava 22-19 al descans, només tres punts per sota.

La primera victòria arriba a Porto Cristo (33-53)

Dissabte les infantils varen guanyar el seu primer partit fora casa. Durant tota la setmana prèvia al partit les nostres infantils feren uns entrenaments basats en la defensa ja que a Porto Cristo ens esperava una jugadora numero 5 força bona.

El començament del partit va ser brillant ja que les nostres jugadores gairebé no deixaven passar de mig camp a les locals. Mostra d'això el marcador d'aquest quart (1-20).

En el segon quart les nostres varen pecar de confiades ja que varen baixar el braços i les contràries varen aprofitar deixant aquest quart un 21-11, essent el marcador a la mitja part 22-31.