DAKOTA ALCÚDIA 29 - Joan Capó B 43

Molt bon partit del nostre infantil B davant el Felanitx tot i la derrota. El primer quart va ser molt bo per part dels dos equips. Les nostres amb una molt bona defensa van començar dominant en el marcador fins pràcticament l'últim minut d'aquest primer període, on deixàrem anotar diverses cistelles fàcils al rival. Parcial desfavorable de 9 a 12.

En el segon període és on se'ns escapà pràcticament el partit. Continuàvem bastant intenses en defensa, molt treball i esforç per part de totes, però en atac estàvem molt desafortunades, anotant un sol punt en tot el període. Parcial d'1 a 12. Al descans 10-24

Després del descans vam realitzar el millor quartLes nostres, fantàstiques en la pressió a tota la pista, ofegaven el rival que amb prou feines aconseguia passar el mig camp. Només la gran quantitat d'entrades a cistella fàcils fallades, no ens deixava aproximar més al marcador. Parcial favorable de 11 a 7.

Estàvem a 10 punts, de manera que es tractava de continuar de la mateixa manera. I la nostra sortida va ser molt bona amb un 5 a 0 de parcial que ens situava amb una 27-33 a falta de 6 minutsPerò la falta d'encert i l'esforç realitzat, ens va passar factura davant un equip visitant que va saber aguantar la pressió i en diversos contraatacs, sentenciar el partit. Al final, parcial de 8 a 12. Final del partit 29-43.

Crec que ahir tot i les baixes que teníem per al partit, es va poder veure com aquest equip pot donar molt més de si. Que la intensitat mostrada ahir, és el camí per millorar. Però per això cal entrenar de la mateixa manera, en cas contrari no es pot aconseguir. És impossible aguantar els 40 minuts amb aquesta intensitat si no s'entrena de la mateixa forma.

Per tant, això depèn exclusivament de vosaltres, de la manera que afronteu cada entrenament, de no anar a passar el temps.

Enhorabona per l'esforç i a continuar per aquest camí.