Instituto de Fertilidad 84 - DAKOTA ALCÚDIA 29

Si es presentava el partit d'aquesta jornada molt difícil per enfrontar-se al primer classificat de la categoria de 1 ª Nacional que lidera la classificació imbatut i que explica la majoria de les seves victòries amb àmplies diferències de fins a 70 punts, es va complicar encara més per les circumstàncies desafortunades d'aquest diumenge.

A la baixa ja prevista de la nostra capitana, en estar de viatge, es van unir dues baixes més d'última hora, una per malaltia i una altra per motius personals urgents. A més, no vam poder comptar amb cap de les nostres jugadores juniors també per la gran quantitat de baixes que tenen. Això va obligar al fet que dues de les nostres sèniors haguessin de jugar sense estar al 100% de les seves facultats físiques, per diferents lesions. Amb tot, l'equip format per 7 jugadores va donar una demostració de caràcter i punt d'honor, plantant cara el millor que es va poder i lluitant al màxim en tot moment.

Però evidentment, la major qualitat del rival unit a aquestes circumstàncies i la falta de rotacions no van permetre competir per la victòria en cap moment, llevat del primer quart, que va acabar amb el resultat de 14 a 7 en contra. Després, àmplia superioritat de les locals amb un joc ràpid, d'alt ritme i molt complet. El resultat final és fidel reflex.

Amb tot, cal felicitar al nostre equip pel caràcter, serietat i esforç demostrats.