Bàsquet Mallorca 41 - DAKOTA ALCÚDIA 52

Partit molt important per al nostre equip. Per ser contra un rival dels de "la nostra lliga", per ser el primer partit després de les vacances de Nadal i per ser el primer de la segona volta. I potser la falta de ritme de partit es va notar en els primers instants del mateix, encaixant un parcial de 7 a 0 de sortida. Però després d'aquests minuts inicials nostre equip es va situar millor al camp, defensant bé i encertant en atac, especialment en el joc interior, per tornar un parcial d'1 a 8 en tres minuts. D'aquí al final del primer quart intercanvi de cistelles per el resultat de 14 a 12 per les locals.

El nostre equip va seguir assentant-se en el camp i fruit d'això va encadenar un nou parcial favorable de 2 a 10 en els primers minuts del quart, gràcies al rebot ofensiu i el tir exterior. Després d'un temps mort l'equip local va enfortir la defensa, el que va portar a un joc menys vistós, però intens, la resta del quart. Però la bona actitud de les nostres jugadores ens va permetre mantenir l'avantatge. Resultat a mitja part: 21 a 27 per nostre equip.

Després de la pausa de la meitat del partit les nostres jugadores van sortir bé concentrades i mentalitzades de mantenir l'avantatge. Mantenint una bona defensa, amb esforç col·lectiu i tancant el rebot, l'equip va poder tenir la tranquil·litat per moure la pilota en atac i buscar bones posicions tant exteriors com interiors. Així doncs, un nou parcial favorable d'11 a 2 del minut 27 al 29 col·locava la que seria la màxima diferència del partit de +13 (28 a 41). Una petita reacció local posava el resultat de 33 a 42 al final d'aquest quart.

L'últim quart el nostre equip es va dedicar a administrar l'avantatge amb cap, aguantant els intents de remuntar l'equip local, pressionant a tot el camp i defensant dur. Però l'avantatge no va baixar en cap moment dels 8 punts de diferència, superant la pressió i movent la pilota com més interessava en cada moment.

Al final 41-52 després d'un partit molt seriós del nostre equip.